Isc-Spain

Нерухомість
за кордоном -
з нами це можливо!

КРЕДИТИ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКИХ БАНКІВ
на 60% вартості майна від 4.5% річних Терміном до 25 років

Найкращі курорти Іспанії: куди поїхати

Найкращі курорти Іспанії: куди поїхати Кожного року в Іспанію приїжджає безліч туристів з усіх країн, більш ніж 40 мільйонів людей щорічно насолоджуються відпочинком в цій сонячній країні. І з цієї нагоди, компанія ISC підготувала для Вас список кращих курортів в Іспанії і куди найкраще поїхати на нашу думку.

Узбережжя Коста-Верде.

Узбережжя Коста-Верде якнайкраще підійде для любителів поніжитися під жарким іспанським сонцем. Узбережжя розташоване в провінції Астурія, омивається водами Біскайської затоки, тому з давніх часів воно так манило всіх любителів риболовлі. А безвітряні пляжі з білосніжним піском і чистою водою точно не залишать нікого байдужим.

Узбережжя Коста-дель-Маресме.

На узбережжі Коста-дель-Маресме Ви знайдете безліч способів відмінно відпочити без особливих витрат. Безліч готелів, ресторанів, кафе, пляжів і кожен знайде щось підходяще для себе. Багато туристів поєднують такий звичайний пляжний відпочинок з відвідуванням різних замків, старовинних будівель, всіляких храмів для різноманітності. Також це узбережжі дуже підійде для відпочинку з дітьми, на узбережжі розташований один з найбільших аквапарків «Marineland», а також зоопарк. І Ви, і діти будете в захваті!

Узбережжя Коста-Дорада.

Узбережжя Коста-Дорада - одне з найбільш відвідуваних у всій Іспанії. Славиться своєю багатою історією, культурою і незвичайною архітектурою. Відпочиваючи на узбережжі Коста-Дорада, Ви точно поринете в море свята і веселощів. Місто Салоу серед молоді вважається центром клубних вечірок, тому сюди щороку з'їжджаються молоді люди з різних куточків світу. Також Коста-Дорада ощасливить сім'ї з дітьми, адже на узбережжі розташовано безліч пляжів, призначених для безпечного відпочинку з дітьми, кафе, ресторанів, а також аквапарки.

Узбережжя Коста-Брава.


Узбережжя Коста-Брава - одне з найпопулярніших у зарубіжних туристів. Все пов'язано з тим, що тут можна чудово відпочити за відносно невеликі гроші. Це справжнє джерело старовинної архітектури і надзвичайно важливий історичний центр Іспанії. Поруч з сучасними зразками архітектури Ви з легкістю можете побачити справжні шедеври старовинної архітектури. До того ж саме Коста-Брава - одне з найпопулярніших місць у серфінгістів, високі хвилі і море незабутніх вражень від відпочинку Вам забезпечені.

Узбережжя Коста-дель-Соль.

Це південне узбережжя за свою історію підкорило серце вже багатьох туристів. За свою красу, масу розваг, незвичайний клімат, золотистий пісок і палюче сонце це узбережжі прийнято вважати дуже фешенебельним, але все залежить від Вас. Тут все настільки різноманітно і насичено, що кожен турист зможе прекрасно відпочити навіть за невеликі гроші. А ідеальна засмага, заряд гарного настрою і колосальна кількість позитивних вражень залишаться надовго в пам'яті.

Узбережжя Коста-Бланка.


Затишне узбережжя, що розташоване на південному сході Іспанії, куди приїжджають щорічно мільйони туристів, щоб наживо розглянути шедеври іспанської архітектури, повалятися під яскравим іспанським сонцем і по-справжньому насолодитися життям - саме цими словами і можна описати відпочинок на узбережжі Коста-Бланка. Сюди дуже люблять приїжджати різноманітні художники, скульптори для того щоб надихнутися для творення нових шедеврів. Тут Ви точно зможете відчути смак життя, відпочити від справ і проблем за келихом вина на узбережжі або навпаки зайнятися активними видами спорту.

Ну ось і все, наша екскурсія по курортам Іспанії підійшла до кінця, сподіваємося, що Вам було цікаво, але пам'ятайте, що краще це все побачити своїми очима.

З повагою, компанія ISC.
Оформлення заявки
Заповніть поля для оформлення заявки:
Дякуємо, ваша заявка відправлена нашому менеджеру!

Зворотній зв`язок

заповніть будь ласка поля:

Ваше ім`я

Телефон:

Повідомлення: