Isc-Spain

Нерухомість
за кордоном -
з нами це можливо!

КРЕДИТИ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКИХ БАНКІВ
на 60% вартості майна від 4.5% річних Терміном до 25 років

Легальна і нелегальна імміграція до Іспанії

Легальна і нелегальна імміграція до Іспанії Іспанське громадянство і вид на проживання - це заповітна мрія для багатьох. Більшість нових можливостей надається тим, у кого є довгоочікуване громадянство або вид на проживання в Іспанії. Вільні подорожі по Європі, можливість навчання в кращих університетах Європи, право на легальну і високооплачувану роботу.

Переїзд в іншу країну це дуже відповідальний крок і вимагає величезних сил і витримки. Але це не так страшно, якщо довіритися професіоналам, які з радістю проконсультують і допоможуть вирішити всі питання в найкоротший термін і з комфортом для Вас. Компанія ISC (International selling company) - це надійний партнер і помічник, і ми зробимо все, щоб кошмар від переїзду став справжнім святом і захопленням для Вас! Ми підготували спеціальну статтю про те які є види імміграції, щоб допомогти Вам.

Які є способи легальної імміграції для людей з хорошим достатком?
  1. Придбання нерухомості
  2. Реєстрація компанії (ТОВ, АТ). Юридично адреса повинна бути в Іспанії, директор (власник) компанії повинен бути резидентом країни
  3. Придбання компанії (фірми). Спочатку вид на проживання оформляють на 1 рік, потім продовжують на 3 роки або вище.

Способи імміграції без особливих витрат.

  • Досить поширеним є спосіб придбання виду на проживання з прийому на роботу. В такому випадку начальник (наймач) відповідальний за працівника-мігранта і повинен надати іммігранту всі потрібні документи (для оформлення ВНЖ).
  • Навчання у вищому закладі Іспанії. Такий вид імміграції дуже популярний не тільки серед студентів, учнів, а й люди середнього віку також часто його використовують. Спочатку візу відкривають на 6 місяців, а потім вже в Іспанії можна оформити всі документи для отримання виду на проживання (ВНЖ).
  • Якщо Ви є легальним іммігрантом, то можете спокійно скористатися відправкою виклику для членів своєї сім'ї (як правило це чоловік / дружина і діти що не досягли повноліття)
  • Шлюб з громадянином (громадянкою) Іспанії. Якщо Ви прожили в офіційному шлюбі більше 1 року, то протягом цього 1 року Ви маєте право оформити всі потрібні документи і отримати вид на проживання.
Також в Іспанії можна залишитися нелегально, але продумуючи такий варіант іммігрант ризикує тим що:
  • його можуть депортувати
  • також він може отримати відмову в оформленні візи (довічно)
  • постійний страх поліції
  • іммігрант в разі нелегальної роботи зможе отримувати тільки мінімальну зарплату
  • в більшості районів Іспанії нелегал не зможе отримати доступ до безкоштовної медицини
Оформлення заявки
Заповніть поля для оформлення заявки:
Дякуємо, ваша заявка відправлена нашому менеджеру!

Зворотній зв`язок

заповніть будь ласка поля:

Ваше ім`я

Телефон:

Повідомлення: