Isc-Spain

Нерухомість
за кордоном -
з нами це можливо!

КРЕДИТИ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКИХ БАНКІВ
на 60% вартості майна від 4.5% річних Терміном до 25 років

Топ 10 пляжів на Коста-Бланка

Топ 10 пляжів на Коста-Бланка На узбережжі Коста-Бланка, яке розташоване в провінції Аліканте існує безліч пляжів. Усе узбережжя розтягнуто більш ніж на 200 км на якому знаходиться цілих 48 пляжів, але компанія ISC підібрала топ 10 пляжів на Коста-Бланка.

1. Пляж Playa de Levante.

Він має безліч своїх родзинок і однією з них є те, що цей пляж має незвичну структуру берега, також уздовж всього берега Ви знайдете безліч кафе, ресторанів, як для дорослих, так і для дітей, що, безумовно, порадує кожного з батьків. Також на пляжі є безліч сімейних розваг і Вам точно не доведеться нудьгувати. На пляжі цілий рік чергують рятувальники, а також там встановлено спеціальний блакитний прапор, який свідчить про його якість.

2. Пляж Playa de San Juan.

Найчистіший берег і вода, цей пляж відповідає всім європейським стандартам якості, тому нагороджений блакитним прапором. Тому Ви можете не переживати про безпеку, відпочиваючи з усією родиною на цьому прекрасному пляжі. Його протяжність більше 5 км, а особливістю є незвично тепла вода, прям як у ванній, тому Ви себе будете почувати дуже комфортно на цьому пляжі.

3. Пляж Cala T'io Ximo.

Затишний пляж, розташований в тихій і приємній бухті, довжиною трохи більше 70 м і з паркуванням біля входу точно порадує екстремалів. Барвистий підводний світ пляжу припаде до смаку всім любителям поплавати з аквалангом. На пляжі є прокат всіляких лежаків і парасольок для більшої зручності відпочиваючих.

4. Пляж Playa de Poniente.

Цей пляж за своїми розмірами досить великий, його довжина понад 3200 м і теж, як і інші пляжі високої якості має блакитний прапор. На цьому пляжі зосереджено не так багато ресторанів і барів, як на інших, але він прекрасно підійде для тихого і спокійного відпочинку всією сім'єю.

5. Пляж Playa del Portet.

Цей пляж славиться своєю незвичайною формою, він немов невелика черепашка в гавані, знаходиться в місті Марайра в Середземноморському море. Це справжній рай для любителів поніжитися на сонечку і засмагнути. До того ж на території пляжу розташовано чимало барів, кафе і ресторанів, де Ви зможете відпочити до пізньої ночі.

6. Пляж Playa del Postiguet.


Цей пляж вважається одним з найпопулярніших і відомих пляжів у всій провінції Аліканте. Цей пляж буде ідеальним для любителів прогулянок без палючого сонця. Золотистий берег, і тепла чистісінька вода надовго залишаться у Вашій пам'яті. Також він нагороджений блакитним прапором за гарантію чистоти і безпеки для відпочиваючих.

7. Пляж Cala Finestrat.

Цей пляж розташований всього в 3 км від міста і більше підійде для відпочинку з сім'єю і дітьми, ніж для гучних тусовок. Білосніжний пісок з чистою водою і незабутніми заходами сонця будуть Вам забезпечені!

8. Пляж Playa de la Albufereta.
Це досить невеликий пляж, протяжність якого близько 500 м, прекрасно розташувався в спокійній бухті неподалік від міста. Туди дуже легко можна дістатися на трамваї з центру або своїм ходом - на машині. Відокремлене місце для прекрасного відпочинку - гарантуємо!

9. Пляж Almadraba.

Особливістю пляжу є те, що сам він розташований в закритій бухті і тому ідеально підходить для відпочинку з дітьми, мілководді дозволяє не турбуватися про безпеку малюків. До того ж неподалік знаходиться спеціальна стоянка для яхт і човнів, що буде дуже зручним бонусом для власників власних суден.

10. Пляж Los Saladares.

Пляж знаходиться за містом, в тихому і спокійному районі Urbanova, неподалік від Аліканте. Пляж протяжністю приблизно 1900 м з частими хвилями, а також він нагороджений блакитним прапором за свою чистоту і безпеку.

Сподіваємося, що наш топ 10 допоможе Вам вибрати пляж для відпочинку як з сім'єю, так і з друзями.

З повагою, компанія ISC.

Оформлення заявки
Заповніть поля для оформлення заявки:
Дякуємо, ваша заявка відправлена нашому менеджеру!

Зворотній зв`язок

заповніть будь ласка поля:

Ваше ім`я

Телефон:

Повідомлення: